***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Опит за кабинет, прогнози и догадки. Вътрешният министър: ГЕРБ и ДПС традиционно купуват гласове


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 4 октомври   

 

Установили сме в множеството случаи за коя политическа партия са купувани гласове. ГЕРБ и Движение за права и свободи са обичайно тези, които вземат участие в пазаруването на гласове, има два сигнала против Българска социалистическа партия и един против „ Продължаваме промяната ”, стигнали до досъдебно произвеждане.Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев пред медии.

***

Седем обединения влизат в състава на 48-ото Народно заседание. Следващата стъпка пред тях е връчването на мандата за държавно управление и започване на диалози за съставянето на кабинет.

Какво можем да чакаме от новоизбраните 240 народни представители – тематиката разясняват политолозите от Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ проф. Румяна Коларова, доцент Даниел Смилов и доцент Мария Пиргова.

„ За „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ виждат коалиция с ГЕРБ като политическо самоубийство.

***

***

***

Изборите демонстрираха, че народът на никого не даде независимо право да ръководи. Народът сподели: „ стига сте враждували, намерете метод, тъй като всички гласоподаватели страдат еднообразно “. Отидоха, дадоха гласа си. Това съобщи на конференция водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

***

***

Трима души са починали, а други трима са ранени при гърмеж в цех " Арсенал " в Казанлък, съобщи Българска национална телевизия.

Инцидентът е станал малко след 11.00 часа в цех 4 на оръжейницата, където се съхраняват пиротехнически произведения. Чул се е мощен екот, при което един служащ е умрял на място. Тримата ранени са откарани в Спешния център в Казанлък.

***

Румънската Дирекция за следствие на закононарушенията на проведената престъпност и тероризма (ДРПОПТ) заяви нощес, че след осъществените обиски в офиси на компанията НИС Петрол, филиал в Румъния на съветския колос Газпром, по съмнения в откриване на секретни служебни информации и забранен трансфер на осведомителни данни, са повдигнати обвинявания на четирима души, оповестява в. " Адевърул ", представен от Българска телеграфна агенция.

***

Сръбският вицепремиер и министър на минното дело и енергетиката Зорана Михайлович съобщи през вчерашния ден в град Бор, че решението на Русия да анексира четири украински района съставлява опасност за териториалната целокупност и суверенитета на Украйна и е нарушаване на интернационалното право, и че Сърбия не признава резултатите от проведения референдум, съобщи Танюг.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР